Mitt HSB – vår digitala kundportal

Rolf Svensson

Som medlem kan du logga in på Mitt HSB och ta del av de uppgifter om ditt boende och bosparande. Mitt HSB är i korthet en informationsportal där du kan hämta och lämna information som berör just dig.

I Mitt HSB hittar du samlad information om ditt medlemskap. Du kan exempelvis sköta allt från felanmälan till bospar, se aktuella medlemsrabatter, avier och från 1 april se eventuella intresseanmälningar för parkeringsplats eller garage. Du kan även få information från styrelsen i din förening och läsa nyheter från HSB.

Kontrollera dina kontaktuppgifter i Mitt HSB
När styrelsen eller HSB behöver komma i kontakt med medlemmar så underlättar det om korrekta kontaktuppgifter finns i Mitt HSB. Vi ber dig därför att kontrollera att dina kontaktuppgifter är inlagda och aktuella.

Du når Mitt HSB genom att logga in på hsb.se eller direkt på mitthsb.hsb.se och du loggar in med BankID eller lösenord. Dina kontaktuppgifter finns under Min profil.

Du kan läsa mer om hur du kan använda Mitt HSB på webben: Mitt HSB