Nu är vi i gång igen

Kontakt med styrelsen
Vi håller även i fortsättningen expeditionen på måndagar stängd tills vidare. I stället kan du kontakta styrelsen via telefon 0706-95 44 78, telefontid måndag till torsdag kl. 14-16 eller vår e-post brf.bjorkekarr@gmail.com

Boendeservice
Den 1 september lanserar HSB Göteborg en ny kanal, Boendeservice, som ska förbättra servicen till medlemmar. Boendeservice kommer bland annat att hantera överlåtelser, hyror och avgifter, parkeringsplatser och förråd, bokning av festlokalen och gästlägenheter, bosparfrågor, hantera felanmälan samt faktureringsfrågor. Du kontaktar Boendeservice på 010-442 20 00 eller på boendeservice.gbg@hsb.se.

Info-möten för nya medlemmar
Nu när smittspridningen har minskat återupptar vi informationsmötena för nya medlemmar. Tre tillfällen i höst i festlokalen där vi skall försöka hålla pandemiavstånd till varandra: 1 september, 13 oktober och 1 december, kl. 18:30.

Ingen extra stämma i höst
Det blir ingen extra stämma i höst. Pandemin gör det olämpligt att ha större möten. I stället blir nästa stämma ordinarie stämman under våren 2021. De fem motioner som kom in i år och som inte behandlades vid stämman i juni med poströstning tas upp då. Vi beklagar att motionsställarna inte får sina förslag avgjorda förrän nästa vår. Ett par av förslagen i motionerna arbetar styrelsen med. Det gäller förslaget om utredning av renovering av fönster och nya garagedörrar i radhusen.

Container för grovavfall blir det 17-21 september och 19-23 november.

Invigning av konstverk på Trätorget
I oktober invigs ett nytt konstverk vid Trätorget. Det är vi i HSB Björkekärr som tagit initiativet och fått Charles Felix Lindbergs donationsfond att bekosta verket. Den norska konstnären Thale Vangen arbetar just nu med att framställa verket. På Göteborg Konst Facebooksida kan du läsa en intervju med henne och se bilder under arbetets gång med konstverket: www.facebook.com/goteborgkonst